За Нас

Информации за нас

Вовед

Нашата Мисија

Лимбус е компанија од верувани, страстни патувачи кои можат да создадат луксузни патувања во повеќе дестинации во Германија. Лимбус не само што е обрзана за да ви направи добро патување, туку ние сме исто така обрзани да ви обезбедиме среќно и успешно патување од почетокот до крајот на патувањето. Ако сте заинтересирани, само треба да не контакирате преку електронска пошта или преку телефон и ќе ви кажеме кога е најдоброто време за вашето патување.

cruise

Нашите услуги

Нашите понуди

Ние сме обрзани да ви обезбедиме патување со највисокиот квалитет, со помош на нашата енергија и ентузијазм, со многу години искуство. Нашата најголема сатисфакција доага од нашиот голем број на задоволни корисници кои имаат искуство со патување со нас.

Düsseldorf

Ние понудиме патување за Düsseldorf со екстра цени!

Leverkusen

Ние понудиме патување за Leverkusen со екстра цени!

Koblenz

Ние понудиме патување за Koblenz со екстра цени!

More Locations

Ние исто така понудиме во многу други градови во Германија, за повеќе инфо кликнете на "Автобуски Линии" линкот.