Rreth Nesh

Disa Fjalë Për Ne

Hyrje

Puna Jonë

Limbus është një kompani e besuar, me specialistë të udhëtimit të pasionuar që të krijojnë udhëtime të përshtatshme në shumë destinacione të ndryshme në Gjermani. Limbus nuk është e angazhuar vetëm për tju siguruar juve me një udhëtim të mirë, ne jemi gjithashtu të angazhuar për të siguruar lumturinë tuaj dhe rehatin përmes procesit të tërë. Për të filluar udhëtimin tuaj, e gjitha që ju duhet të bëni është të na telefononi ose na kontaktoni përmes formularit të kontaktit, dhe ne do të ju tregojmë kohën më të mirë për të zgjedhur udhëtimin tuaj!

cruise

SHËRBIMET TONA

Çfarë ofrojmë

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbime të udhëtimit të cilësisë më të lartë, duke kombinuar energjinë tonë dhe entuziazmin, me vitet tona të përvojës. Kënaqësia jonë më e madhe vjen nga shërbimi i numërit të madh të klientëve të kënaqur që kanë përjetuar udhëtimin me autobusë të Limbus

Düsseldorf

Limbus ofron udhëtime të rehatshme për në Düsseldorf!

Leverkusen

Limbus gjithashtu ofron udhëtime të rehatshme për në Leverkusen!

Koblenz

Koblenz gjithashtu eshte ne listen tone te destinacioneve.

Lokacione të tjera

Limbus ofron udhëtime edhe nëpër shumë destinacione të tjera të cilat mund ti shihni duke klikuar në "Linjat"