SI FUNKSIONON?

KËRKO - REZERVO - UDHËTO

KËRKO

Së pari, zgjidh vendin për në të cilin ju dëshironi të udhëtoni...

REZERVO

Rezervoni udhëtimin tuaj duke klikuar në kontakt formën...

UDHËTO

Filloni udhëtimin tuaj me autobusat tonë të kualitetit të lartë!

Dusseldorf

Gjermani

Rezervoni udhëtimin tuaj për në Dusseldorf me Limbus tani!

cruise
cruise

Koblenz

Gjermani

Rezervoni udhëtimin tuaj për në Koblenz me Limbus tani!

cruise

cruise4.0/5
4.5/5
$499/Person

PËRSE LIMBUS?

ARSYET QË TË NA BESONI

Ne e kemi fituar besimin e shumë klientëve gjatë shum viteve.
Ne gjithmonë e japim maksimumin tonë për t'ju mundësuar një udhëtim të mbarë!

Të besueshëm

Limbus ka histori e të qenurit besik dhe të besueshëm ndaj klientëve.

Na Kontaktoni

Shërbim Profesional

Ne ofrojmë shërbim profesional gjatë rezervimeve dhe udhëtimeve. Mund t'na kontaktoni në cfarëdo kohe!

Na Kontaktoni

Çmime te volitshme

Çmimet tona gjithmonë kan qen te volitshme dhe te arsyeshme!

Na Kontaktoni